POVESTEA MEA

Experienta mea in lumea designului a inceput acum 11 ani, dezvoltand atunci un studio de design graphic, fiind atras mai mult de partea de print a fenomenului designului.

Ulterior, mult mai tarziu, am urmat cursurile de design interior de la DallesGo in colaborare cu Ileana Raducanu, redactor sef Elle Decoration.

Datorita experientei, pasiunii si specializarii in tehnologii de ultima generatie si metode de aplicare in domeniul arhitecturii, si fiind inovativ, deliberativ și reticent, mi-am început cariera independentă profesională proiectând pentru mediul de business diverse concepte de design, pentru afaceri din domenii precum: restaurante, baruri, cafenele, hoteluri, real estate, servicii medicale, residential, in această perioadă a evolutiei mele fiind un admirator al proporțiilor largi și volumetriei cubice simple a lucrărilor arhitectului Mies Van Der Rohe, dar si a simplicitatii designurilor lui Dieter Rams.

Sunt implicat activ in amenajarea proiectelor de design interior, dar si in realizarea proiectelor de web, graphic si product design.

Designul meu evidențiază liniile puternice, lipsa ornamenței și textura minima si folosește mobilier simplu și artă modernă dramatică pentru a completa arhitectura. Într-o casă modernă, iluminatul este un element structural cheie care accentuează și evidențiază punctele focale.

Designul meu este adesea un stil de iubire - sau de ură - mulți apreciază simțul său minimalist, neclintit, în timp ce alții pierd dorința și varietatea găsite în alte stiluri.

All you need is less.

2017

Design interior & design graphic in cadrul Idea Specialized Design Hub

In anul 2017 am deschis Idea Specialized Design Hub, probabil, o companie care ofera servicii complete de design incluzand: consultanta, concept design interior, concept design grafic, concept design industrial, randari 3D, proiectare, alegerea tuturor finisajelor si materialelor si management de proiect.

Serviciile firmei acopera arii de specializare variate: rezidential, comercial, office (birou), spatii publice,


2016

Dobandirea diplomei acreditate de designer de interior in cadrul DallesGO.

In anul 2016 am sustinut examenul pentru acreditarea oficiala de designer de interior in cadrul DallesGO, curs facilitat de designerul de interior Andreea Muresean si de Ileana Raducanu, redactor-sef Elle Decoration Romania.

Rezultatele au fost spectaculoase, acolo luand contact cu design interior de inalta clasa, dublat de o prezentare extrem de elocventa.


2015-2016

Design interior & design graphic in cadrul SellDays TLD

In intervalul 2015-2017 am realizat diverse proiecte de design interior si design graphic orientate cu precadere in zona afacerilor, in sectoare de activitate foarte diverse, precum: cafenele, pub-url, restaurante, real estate, healthcare, dezvoltatori, etc.

In aceasta perioada am acumulat experienta in design interior, design grafic, dar mai ales in vizualizarea arhitecturala de anvangarda.


2014 - 2015

Expert de promovare si Expert tehnic de implementare in cadrul firmei Elite Events & Consulting

In intervalul 2014-2015 am lucrat in cadrul mai multor proiecte finantate E.U. prin Programul Operational Sectorial - Dezvoltarea Resurselor Umane, ca expert de promovare si expert tehnic de implementare.

Responsabilitatile functiei de expert de promovare includeau atat desgiul graphic, cat si notiuni de marketing, PR, intalniri de monitorizare, etc.


2011 - 2014

Design graphic, PR, marketing si management in cadrul Danimar Flavours si Express Flavours.

In acest interval de timp am fost brand manager la 2 companii din domeniul Horeca, in atributiile mele intrand atat brandingul cat si activitatile de amenajare-reamenajare a spatiilor.

In acest interval am amenajat initial 450 mp de spatii comerciale, urmand apoi numeroase reconversii, reamenejari si recompartimentari.


2009 - 2011

Design graphic, design web si management in cadrul Rebel Concept Adv.

In aceasta perioada m-am ocupat de management de proiect si design grafic in cadrul unui start-up personal, realizand numeroase colaborari cu arhitecti, designeri si dezvoltatori imobiliari.

Designul grafic de cea mai buna calitate a fost ingredientul de baza pentru aspectul, functionalitatea si eficienta ireprosabile ale materialelor de prezentare dedicate proiectelor de comunicare pentru domeniul imobiliar si nu numai.CARIERA
36

PROIECTE


5440

MP AMENAJATI


11

ANI DE EXPERIENTA


1

DESIGNER