Design interior


Designul de interior a fost initial o ramura a arhitecturii, dar care acum se desprinde tot mai mult de domeniul din care face parte, capatand statutul de disciplina de sine statatoare ce presupune imbunatatirea conditiilor de viata prin crearea unui ambient ce imbina atat principii estetice, cat si de ergonomie si antropologie ce cresc functionalitatea si calitatea spatiilor interioare.

Incep prin a va intelege cat mai bine atat aspiratiile emotionale cat si necesitatile functionale ale spatiul ce se doreste amenajat. Apoi le transform in realitate. Te insotesc pe tot parcursul implementarii proiectului de design interior cu competenta si atentia la detalii care ma caracterizeaza: selectarea materialelor de finisare si a culorilor; fisa tehnica ce contine toate specificatiile necesare; iti recomand chiar si furnizori de implementare pentru fiecare etapa a proiectului de amenajari interioare si design interior.

Design de produs


Designul de produs este o activitate destinată proiectării de produse de serie și/sau industriale. În general se diferențiază în această idee două domenii de lucru: structurarea de proiecte a unor bunuri de consum și structurare de produse (bunuri) de investiție

Lucrez, ca rezultat al divizării muncii, în echipe (team-uri) interdisciplinare, unde sarcinile pot fi după câmpul de activitate, de exemplu, din domeniul formalelor aferente decizii, al unui just proces de fabricare sau stabilirii necesităților unui grup vizat. Nu sunt însărcinat cu proiectarea unui unicat, a unui prototip ci urmăresc realizarea unor produse care se vor fabrica în serie, în producție de masă.Procesul cuprinde la început o definire a obiectivului (scopului) lucrării sau o stabilire a sarcinilor incluse. Dependent de aceste sarcini se elaborează concepte, schițe de construcție și înfățișare (aspect), prime eseuri ca model (în mărime naturală sau la scară de proporție) sau frecvent numai un model virtual în computer.


Design grafic


Designul grafic este procesul comunicare-vizual și rezolvarea problemelor de folosire a tipografiei, fotografiei și a ilustrației. Câmpul grafic al designului este considerat a fi un subgrup al comunicării vizuale și comunicare-design, dar uneori termenul de "graphic design" este folosit ca și sinonim.

Creez și combin simboluri, imagini și text într-o formă reprezentativă de idei și imagini. Utilizează tipografia, arta vizuală și tehnici de scheme de pagină pentru a crea compoziții vizuale. Termenul de grafic design include designul corporativ (logo-uri și mărci), designul editorial (magazine, știri, și cărți) designul mediului înconjurător, reclame, web design, design de comunicare, design de ambalaje, și design de semnalizare.

Design web


Stilul meu de design web este cu precadere minimalist. Se distinge prin renuntarea la elementele care distrag atentia de la continut. Acest tip de design are marele avantaj ca imbunatateste timpul de incarcare a site-ului si a imaginilor si creeaza o senzatie de sofisticare.Principala caracteristica a design-ului miminalist este simplitatea. Tocmai din acest motiv, daca doresti un astfel de site, fiecare ecran va trebuii sa cuprinda o singura (si una singura) imagine. De asemenea, vom pune accent pe culori si fonturi si vom incearca sa aranjam asimetric continutul din pagina.

Pentru conformarea la mobil intotdeauna folosesc design-ul responsive, ce permite paginilor web sa isi adapteze continutul la dimensiunea ecranului folosit. Designul responsiv iti poate aduce o multime de avantaje printre care se numara, in primul rand, pozitii bune in Google.